Закваски + фермент для крем-сира Маскарпоне
Вершковий сир Маскарпоне-
ніжний, повітряний, дуже смачний сыр!
Ви зможете самі приготувати справжній макарпоне без особливих зусиль і з мінімальними фінансовими витратами!
Приготувати цей дорогий сир удома — простіше від простого! Але такий смачний і свіжий сир не можна купити в магазині за жодні гроші!
Маскарпоне — має вершковий, солодкуватий смак.
Це основний інгредієнт десерту Тирамісу, але й просто намапатений на тост + чашка ароматної кави... жоден ранковий соня не встоїть!
Використовують вершкові сири для чізкейків, десертів, як закуску на крекерах...
1 комплект розрахований на 4-6л. молочно-вершкової суміші
можна ділити на 2 частини
вихід сиру приблизно 1800 грамів
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Примітка | готуються із суміші молока і вершків |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 4(л) |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 18 ₴/упаковка