Закваска +фермент для Голандського сиру
Голандський сир -
дуже смачний, помірно пікантний сыр.
Завдяки короткостроковому визиранню поза холодильником, у цього сыра є певна гострота, легка кислинка та приємна, середньої щільності консистенція.
Належить до класичних, так званих бутербродних сирів.
Особливо рекомендуємо спробувати, якщо Російський сир Ви вважаєте призначеним, а наприклад Маасдам — занадто пікантним.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока
вихід сиру 1100-1300 грамів
Приготування твердого сиру в домашніх умовах — це зовсім не складно! А ось результат приємно здивує всю сім'ю!
Кожен покупець отримає докладний рецепт приготування сирів на вказаний email.
Вам обов'язково знадобиться термометр. У нас ви можете придбати надійний і точний термометр (дивіться в розділі "Супутні товари")
Також у нашому магазині є в продажу сирний девайс — мембранні, п'ятишарові, повітропроникні пакети для визрівання сирів! Якщо Вам не хочеться переживати про створення необхідної для визрівання сиру високої вологості, то ці пакети позбавлять Вас склянок із водою в холодильнику! Завдяки їм достигальні сири займають у холодильнику мінімум місця (дивіться у розділі "Супутні товари")
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Зберігання | 1 місяць в холодильнику |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка