Кошик
2203 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо. Мобільний зв'язок не стабільний. До 13год телефон вимкнений! По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
ЭЛИТ

Закваска +фермент для сиру ЧЕДДЕР

27 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска +фермент для сиру ЧЕДДЕР
Закваска +фермент для сиру ЧЕДДЕРВ наявності
27 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру Чеддер

 

Чедер

навіть діти знають, що є сир із такою назвою!

Але вартість сьогодення сиру Чедера в магазині така висока, що не кожен дасть собі таку розкіш.

За допомогою наших заквасок і дуже докладно описаної технології приготування, Ви зможете приготувати вдома цей чудовий, дуже смачний сир!

Це унікальний представник сирного сімейства! Його неповторний смак складно описати тому, що ні з чим порівняти! Адже зазвичай так і кажуть — "смак Чеддера"

Чеддер — популярний у всьому світі сыр. Названий за місцем початкового виробництва — село Чеддер, у графстві Сомерсет в Англії. Тісто цього сиру — пластичне (дозрівання молодого Чеддера — від 30 дня  до 4 місяців) або ламке, дуже ароматне (після 6 місяців), кольору слонової кістки або яскраво жовте...

Якщо хочете приготувати своїми руками справжній сирний делікатес — ця заквасочка те, що Вам потрібно! Для приготування першого твердого сиру цей варіант не підходить!

Для виготовлення Чеддера підійде форма з добре припасованим поршнем і витримувальна велика вага ганету!

Справжній Чеддер має визрівати в "бандажі" — це не складно, і ми навчимо Вас такої сирної 454. Якщо ж ви не цінитель цвілі на поверхні сиру, то Вам необхідний спеціальний пакет для визрівання сирів (дивіться у "Супутних товарах")

 

Комплект розрахований на 10-12 л молока.

До комплекту , крім розчину та ферменту, може входити пакетик з пропіоново-кислими бактеріями (Propionici) їх потрібно при бажанні замовити окремо. У такому разі сир має визрівати 7-10 днів за температури 18-22*С.

 Propionici на 10-12л молока :

Ці бактерії надають сиру характерний, гострий, дуже приємний пікантний смак і аромат.

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Розфасовка
Комплект №2закваска+фермент+Propionici -на 10-12(л) молока
Комплект №1закваска+ферментів на 10-12(л) молока
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Зберігання1 місяць в холодильнику
Розфасовкапакет zip
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner