Закваска+фермент для Мармурового сиру
Хочете приготувати справжні шедеври святкового столу ― "плямисті", листкові - двох і трьох кольорові сири? Чудовий, оригінальний смак і виглядає просто шикарно!
Мармуровий сир ―
красень, улюбленець, фаворит в нашому списку твердих сортів!
Дуже смачний сир, який особливо приваблює дітей!
Порадує м'яким вершковим смаком, простотою приготування, не важким процесом визрівання.
Для приготування цієї страви Вам, для підфарбовування половину сирної маси, знадобиться спеціальний, натуральний барвник для сирів Аннато:
https://заквасочка.com.ua/ua/p49579927-krasitel-annato-dlya.html
1 комплект розрахований на 10-12л молока
вихід сиру 1100-1300 грам
Кожному покупцеві докладний рецепт на електронну пошту.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Листковий сир | знадобиться форма в діаметрі не більше 15см або готуйте з 15-20л молока |
Зберігання | 1 місяць в холодильнику |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка