Закваска+фермент для сиру з козячого молока - Пекоріно Сардо
Сир ПЕКОРІНО САРДО -
Пекоріно Сардо — твердий сир зі свіжого, цільного козячого молока, з солодкуватим горіховим присмаком і, звичайно ж відтінком смаку козячого молока
Пекоріно Сардо може бути різним:
Dolce - це молодий (20-60 днів) і солодкий сир з м'якою структурою.
Maturo - добре визрілий, має тверду структуру, солоний на смак, гострий, з ароматом лук і пасовищ (після 12 місяців і більше).
Вам вирішувати, який з цих видів приготувати. Сир виходить чудовий! А про його корисність говорити зайве.
У комплект, окрім закваски і ферменту, може входити пакетик з пропионовокислыми бактеріями (Propionici) . У такому разі сир має визрівати 7-10 днів при температурі 18-22*С.
Propionici на 10-12л молока :
Ці бактерії надають сиру характерний, більш гострий, дуже приємний пряний смак і аромат.
1 комплект (закваска+фермент) розрахований на 10-12л молока
вихід сиру 1000-1200 грам
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовуйте не пастеризоване, козяче молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 10(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка