Кошик
2153 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
ЭЛИТ

Закваска+фермент для козячого сиру ПЕКОРІНО САРДО

27 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска+фермент для козячого сиру ПЕКОРІНО САРДО
Закваска+фермент для козячого сиру ПЕКОРІНО САРДОВ наявності
27 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска+фермент для сиру з козячого молока - Пекоріно Сардо

 

Сир ПЕКОРІНО САРДО -

Пекоріно Сардо — твердий сир зі свіжого, цільного козячого молока, з солодкуватим горіховим присмаком і, звичайно ж відтінком смаку козячого молока

Пекоріно Сардо може бути різним:

 Dolce - це молодий (20-60 днів) і солодкий сир з м'якою структурою.

 Maturo - добре визрілий, має тверду структуру, солоний на смак, гострий, з ароматом лук і пасовищ (після 12 місяців і більше).

Вам вирішувати, який з цих видів приготувати. Сир виходить чудовий! А про його корисність говорити зайве.

У комплект, окрім закваски і ферменту, може входити пакетик з пропионовокислыми бактеріями (Propionici) . У такому разі сир має визрівати 7-10 днів при температурі 18-22*С.

Propionici на 10-12л молока :

Ці бактерії надають сиру характерний, більш гострий, дуже приємний пряний смак і аромат.

 

1 комплект (закваска+фермент) розрахований на 10-12л молока

вихід сиру 1000-1200 грам

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовуйте не пастеризоване, козяче молоко
Розфасовкакомплект(закваска+фермент) на 10(л) молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner