Закваска + фермент для приготування вершкового сиру Фромаж Бланк (Формажио Фреско)
Сир ФРОМАЖ БЛАНК
"Білий" — у дослівному перекладі. Ще одна назва — Формажио Фреско, що означає сир свіжий.
Цей сир на смак щось середнє між дуже густою сметаною та несолодкою сирною масою.
Певний мікробіологічний склад закваски додасть готовому сиру оригінального смаку та приємної структури.
Ніжний, вершковий, ароматний, свіжий, м'який — ідеальний у будь-який період року та дуже простий у приготуванні!
Від Маскарпоне та Філадельфії цей різновид вершкового сиру вирізняється меншою жирністю, тому його можна порекомендувати тим, хто пильно стежить за фігурою і водночас любить крем-сири.
Французи їдять цей сир замість йогуртів, навіть заправляють салати та просто намазують на хліб.
Формажио Фреско можна подати й у солоному варіанті, і в десертному — з фруктами та сиропом...
Готуємо цей сир із одного молока або з додаванням невеликої кількості вершків.
Комплект для приготування розрахований на 4-6 л молока, але можна розділити навпіл.
Вихід сиру приблизно 1500 грамів
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Примітка | готується з молока з додаванням вершків |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 4(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 18 ₴/упаковка