Закваска +фермент для Вершкового сиру
Вершковий сир
до смаку схожий на Російський, але більш жирний і ніжніший за консистенцією.
Належить до класичних сирів, так званих бутербродних.
Сподобається і дорослим, і діткам.
Можна додати сиру пікантну нотку за допомогою нехитрих змін процесу визрівання (підробніше в рецептах)
Рекомендуємо сироробам-новицям! Короткий термін визрівання тільки в холодильнику і зовсім не складний процес приготування.
Для приготування цього типу сиру Вам знадобляться свіжі, домашні або магазинні, пастеризовані вершки.
Можна виготовити сир і без вершків, але тоді беріть найжирніше домашнє молоко (вечірніше)
Приготування твердого сиру в домашніх умовах — це зовсім не складно! А ось результат приємно здивує всю сім'ю!
1 комплект розрахований на 10-12 л молока
вихід сиру 1100-1300 грамів
Кожен покупець отримає дуже докладний рецепт приготування сирів на вказаний email.
Вам обов'язково знадобиться термометр.
У нас ви можете придбати надійний і точний термометр (дивіться у розділі "Сподобальні товари")
Також у нашому магазині є в продажу сирний девайс — мембранні, п'ятишарові, повітропроникні пакети для визування сирів (у наявності різні розміри пакетів). Якщо Вам не хочеться переживати про створення необхідної для визрівання сиру високої вологості, то ці пакети позбавлять Вас склянок із водою в холодильнику! Завдяки цій корисній новинці достигальні сири займають у холодильнику мінімум місця.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка