Закваска +фермент для сиру Канталь
Канталь
Зверніть увагу — у нас новий рецепт приготування, адаптований до невеликих головок сиру.
Ми пропонуємо Вам приготувати своїми руками знаменитий сир КАНТАЛЬ у приготуванні не легкий, для досвідчених сироробів.
Один із найстаріших сирів Франції характерний глибоким, гострим смаком лісового горіха та сильним ароматом. Крошлевою, вершковою м'якоттю.
Відмітна особливість у тому, що Канталь пресується двічі та дозріває без жодних оболонок!
Під час виникнення, упродовж першого місяця, один раз на 2-3 доби його кірку обмивають розчином солі, і це додає особливі нотки смаку й аромату.
Молодий Канталь вийде з білою, солодкуватою структурою. Він жирніший, ніж Чеддер.
Термін дозрівання від 4 тижнів до 2 років.
Хочете приготувати сирний шедевр і здивувати гостей? – цей комплект те, що Вам потрібно!
Цей різновид сиру можна виготовити у формі зі щільно вхідним поршням! І стійкою гасить великої ваги!
Рекомендуємо таку форму:
на 10-12л молока -
+ звичайно ж унікальний рецепт кожному покупцеві на електронну пошту.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 1100-1300 грамів
Через 30 днів сир можна їсти — КАНТАЛЬ weune (1-2 місяці) — молодий, солодкуватий, з ніжною, білою м'якоттю.
Через 60-90 днів у Вас на столі буде вже КАНТАЛЬ entre-deux (2-4 місяці) — гоструватий, із золотистою м'якоттю.
А за 6 місяців, вже справжній шедевр сирного мистецтва — КАНТАЛЬ vieux — зрілий сир, з неперевершеним смаком і червонуватого кольору!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Зберігання | 1 місяць в холодильнику |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент)на 10,15,20(л)молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка