Закваска +фермент для сиру Гауда
ГАУДА-
сир із пружною консистенцією, помірно пікантний, зі солодкуватим присмаком.
На визрівання цьому сиру потрібно мінімум 1,5-2 місяці, в ідеалі від 6 до 12 місяців — і тоді його чудовий смак розкриється повною мірою!
Особливість Гауди полягає в тому, що в цей сир, у процесі приготування, можна додати безліч різних, додаткових інгредієнтів і створити свій, особливий сир! - паприка, реган, кмин, сухі трави, гірчиця, горіхи, перець всіляких різновидів...фантазуйте!
Кожен покупець отримає докладний рецепт приготування сиру на вказаний email.
Для виготовлення цього сиру потрібно мати деякий досвід у сироваренні!
Зверніть увагу! для приготування сиру ГАУДА використовується гасет великої ваги! Якщо це викликає складності, то рекомендуємо замовити сир ГОЛЛАНДСЬКИЙ.
Вам обов'язково знадобиться термометр. У нас ви можете придбати надійний і точний механічний термометр. А також спеціальна форма для виготовлення сирів із кришкою поршнем
Пакети для визрівання сирів, латекси для покриття сирів, дренажні килимки...
Дивіться в розділі — https://заквасочка.com.ua/g4197023-soputstvuyuschie-tovary
Комплект розрахований на 10-12 л. молока
Ділити навпіл не рекомендуємо, вийде занадто маленька головка сиру, яка в процесі визрівання може пересихнути.
Вихід сиру 1100-1300 грамів
Визрівання ГАУДИ може тривати до 2 років і довше...
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | від 40 діб добу |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент)на 10-12(л)молока |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
- Ціна: 27 ₴/упаковка