Закваска + фермент + Propionici - для приготування Маасдама з козячого молока.
Маасдам козячий -
З козячого молока виходить чудовий напівтвердий сир в швейцарському стилі - з великими дірками, солодкуватим горіховим присмаком і звичайно, відтінком смаку козячого молока.
Він трохи м'якше і ніжніше, ніж класичний швейцарський Емменталь.
Маасдам козячий відрізняється від Маасдама з коров'ячого молока не тільки смаком, а й більш крихкою м'якоттю, особливого, дуже красивого, білого кольору - за технологією молоко для козячого Маасдама НЕ підфарбовують натуральним барвником.
Зверніть увагу - інгредієнти для обох видів Маасдама (коров'ячий і козячий) використовуються абсолютно однакові (закваска + фермент + Propionici) - відмінність тільки в технології приготування!
Сир виходить чудовий!
Його можна вживати через 40 діб витримки, а зберігати можна до двох років! Це відмінний варіант заготовити сир в рясний весняно-літній період на зиму.
У комплекті, крім закваски і ферменту, є пакетик з пропіоновокислі бактеріями (Propionici) .
Саме ці бактерії сприяють утворенню більших, округлих вічок в сирі і надають йому характерний, дуже приємний смак і аромат.
Чим більша кількість молока в роботі , тим крупніше очі в готовому сирі.
3-ох компонентний комплект (закваска + фермент + Propionici) розрахований на 10-12л молока
Вихід сиру 1000-1200 грам
Кожному покупцеві детальний рецепт на електронну пошту.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваски прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | з не пастеризованого молока сир пахучіше |
Термін визрівання | від 40 діб до 2 років |
Розфасовка | Комплект(закваска+фермент+Propionici)на 10(л)молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Основні | |
Тип молока | Козине |
- Ціна: 30 ₴/упаковка