Кошик
2224 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо. Мобільний зв'язок не стабільний. До 13год телефон вимкнений! По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
ЭЛИТ

Закваска +фермент+Propionic для козячого МААСДАМА

30 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска +фермент+Propionic для козячого МААСДАМА
Закваска +фермент+Propionic для козячого МААСДАМАВ наявності
30 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска + фермент + Propionici - для приготування Маасдама з козячого молока.

Маасдам козячий - 


З козячого молока виходить чудовий напівтвердий сир в швейцарському стилі - з великими дірками, солодкуватим горіховим присмаком і звичайно, відтінком смаку козячого молока. 
 
Він трохи м'якше і ніжніше, ніж класичний швейцарський Емменталь. 
 
Маасдам козячий відрізняється від Маасдама з коров'ячого молока не тільки смаком, а й більш крихкою м'якоттю, особливого, дуже красивого, білого кольору - за технологією молоко для козячого Маасдама НЕ підфарбовують натуральним барвником. 
 
Зверніть увагу - інгредієнти для обох видів Маасдама (коров'ячий і козячий) використовуються абсолютно однакові (закваска + фермент + Propionici) - відмінність тільки в технології приготування!  
 
Сир виходить чудовий! 
Його можна вживати через 40 діб витримки, а зберігати можна до двох років! Це відмінний варіант заготовити сир в рясний весняно-літній період на зиму. 
 
 
 
У комплекті, крім закваски і ферменту, є пакетик з пропіоновокислі бактеріями (Propionici) . 
 
Саме ці бактерії сприяють утворенню більших, округлих вічок в сирі і надають йому характерний, дуже приємний смак і аромат. 
 
Чим більша кількість молока в роботі , тим крупніше очі в готовому сирі. 
  
3-ох компонентний комплект (закваска + фермент + Propionici) розрахований на 10-12л молока 
Вихід сиру 1000-1200 грам 
 
Кожному покупцеві детальний рецепт на електронну пошту.

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваски прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціїз не пастеризованого молока сир пахучіше
Термін визріваннявід 40 діб до 2 років
РозфасовкаКомплект(закваска+фермент+Propionici)на 10(л)молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Основні
Тип молокаКозине
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner