Комплект для приготування сиру Камамбер (закваска +фермент + стартер цвілі Geotrichum Candidum и Penicilllium Candidum)
Камамбер -
являє собою жирний сир досить м'якої консистенції й запахом шампіньйонів.
Камамбер може визрівати від 14 доби до 2-5 місяців.
Від тривалості визрівання залежить і консистенція, і смак сиру. Тому Вам вирішувати, який сир приготувати — молодий, з досить щільною, сирною серцевиною або визирало — з лючою, дуже ароматною м'якоттю...
Найголовніше, щоб було використано домашнє молоко! сире або пастеризоване Вами (за 6-12 годин до виготовлення сиру).
Готовий сир може мати різне забарвлення — від ніжно-кремової до темнішої, бежевої.
Що більше часу проходить із моменту виготовлення сиру, поготів насиченішим і пікантним ароматом він має. Його смак має чітко окреслену грибну ноту.
Класична головка Камамбера до 15 см у діаметрі та не вище 5 см.
Сир із коров'ячого молока може бути покритий як товстим шаром пухнастої, м'якої плісняви, так і сухішим, тонким шаром. Ви самі в процесі приготування зможете регулювати цей момент — у разі перевертання сиру приминати руками цвіль з усіх боків або залишати її об'ємною.
Коли ступінь покриття сиру цвіллю досягне бажаного стану його потрібно загорнути в папір для дозрівання сирів із цвіллю — без доступу повітря розвиток цвілі практично зупиняється і далі процес визрівання проходить активніше всередині, ніж зовні.
Жодних особливих складнощів, у приготуванні сиру Камамбер, немає. Його осілить і сиродень — новачок.
Комплект розрахований на 8 л молока.
Вихід сиру приблизно 800-1000г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент+стартер цвілі) на 8-10(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 29 ₴/упаковка