Кошик
2166 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Топ продаж

СТІЛТОН (повний комплект для приготування)

33 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
СТІЛТОН (повний комплект для приготування)
СТІЛТОН (повний комплект для приготування)В наявності
33 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Комплект для приготування сиру Стілтон (закваска +фермент + стартер цвілі Penicillium Roqueforti )

 

Стілтон

Найбільшою популярністю у поціновувачів сирів із благородною цвіллю користується напівтвердий сир із блакитною пліснявою - Стілтон.

Сире тіло Стілтона вирізняється наявністю тонких блакитних прожилок цвілі. Крім того, сир Стилтон має характерний пікантним смаком і ароматом. Він набагато щільніший за консистенцією, ніж інші типи сирів із цвіллю.

Сир заведено подавати із сухими винами, вишуканим хлібом, на крекері... Стілтон добре поєднується з овочами та фруктами.

Якщо Ви хочете спробувати сир із цвіллю, але Камамбер, Рокфор, Дор Блю... здаються занадто м'якими й екстравагантними, то приготуйте Стілтон — цей сир подобається всім! У нього щільна, так би мовити, класична сирна м'якоть і на поверхні немає рясної цвілі, яка зазвичай бентежить гурманів-новичків. Під час подавання скоринку сиру заведено зрізати або скоблити.

Для отримання цвілі в процесі виготовлення сиру Стілтон використовують пеніцилінові культури під назвою Penicillium roqueforti.

Стилтон визирає від 9 тижнів, до 4 і навіть 12 місяців.

Менш знаменитий Білий Стілтон — не дозрівав, 3-4 тижневий молодий сир, ще без прожилок цвілі. Його смак і аромат не такий яскравий і пікантний, але теж заслуговує на увагу та має своїх поціновувачів.

 

Розфасовка — комплект на 10-12 л молока

Вихід сиру з 10 л молока 1000-1200 грамів

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску і цвіль прибрати в морозилку,фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко
Розфасовкакомплект(закваска+фермент+стартер цвілі) на 10(л) молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 33 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner