Комплект для приготування сиру Рокфор (закваска +фермент + стартер цвілі Penicillium Roqueforti)
Рокфор -
найвідоміший із усього сімейства сирів із благородною, блакитною цвіллю.
Рокфор дуже смачний — гострий, з ароматом лісових горіхів, жирної, ніжної, пористою м'якоттю, з красивими розводами благородної блакитної плісняви — улюбленець рестораторів і сирних гурманів!
Ідеально поєднується з овочами та фруктами. Навіть просто на свіжому хлібі Рокфор прикрасить будь-який стіл!
Рокфор богат:
— вітамінами А, D, групи B
— мікро- та макроелементами (марганець, селен, фосфор, магній, натрій, мідь...)
— незамінними амінокислотами
- молочним жиром (легкозасвоюваний, природний енергетик)
- білком (за вмістом не поступається м'ясу!)...
Приготувати в домашніх умовах сир Рокфор не становитиме труднощів навіть сироробу — новачку.
Рекомендуємо використовувати високі форми, з діаметром меншим, ніж висота. Сир не має мати форми "шайби", інакше він пересохне в процесі визрівання.
1 комплект розрахований на 8 л молока
вихід сиру 1000-1100 грамів
Фірмовий рецепт гордості Франції — Піріг із грушею та сиром Рокфор — кожному покупцеві!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | від 3 тижнів до 3 місяців добу |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент+стартер цвілі) на 8(л) молока |
Тривале зберігання | закваску і цвіль прибрати в морозилку,фермент в холодильнику |
- Ціна: 29 ₴/упаковка