ГОРГОНЗОЛ (повний комплект для приготування)
29 ₴/упаковка/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- +380 (97) 464-00-26
Комплект для приготування сиру Горгонзолу Дольче (закваска +фермент + стартер плісняви Penicillium Roqueforti)
Горгонзола Дольче -
найвідоміший з італійських сирів із блакитною цвіллю.
Його вирізняє особливий, гострий, пікантний і водночас солодкуватий смак, м'якоть середньої щільності й зовсім особлива тришарова структура — "сир у сирі"!
Пліснява вноситься не в весь об'єм використовуваного молока, а лише половину. У процесі визрівання в м'якоті сиру з'являються дуже гарні прожилки благородної, блакитної цвілі, які розходяться від центру до країв головки сиру.
Найчастіше Горгонзолу використовують як десертний сир. Прекрасно поєднується з фруктами, горіхами, шоколадом.
Сир просолений гімалайською рожевою сіллю, набуває приємний квітковий аромат:
СІЛЬ ГІМАЛАЛЕЙНА, рожева
Хочете відчути всю красу смаку молодої Горгонзоли? Тоді перед вживанням дайте сиру полежати за кімнатної температури приблизно 30 хвилин!
Процес приготування Горгонзоли порівняно не складний.
1 комплект розрахований на 8 л молока
вихід сиру 1200-1300 грамів
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | від 4 тижнів до 3 місяців добу |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент+стартер цвілі) на 8(л) молока |
Тривале зберігання | закваску і цвіль прибрати в морозилку,фермент в холодильнику |
- Ціна: 29 ₴/упаковка