Кошик
2166 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

ГОРГОНЗОЛ (повний комплект для приготування)

29 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
ГОРГОНЗОЛ (повний комплект для приготування)
ГОРГОНЗОЛ (повний комплект для приготування)Готово до відправки
29 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Комплект для приготування сиру Горгонзолу Дольче (закваска +фермент + стартер плісняви Penicillium Roqueforti)

Горгонзола Дольче -

найвідоміший з італійських сирів із блакитною цвіллю.

Його вирізняє особливий, гострий, пікантний і водночас солодкуватий смак, м'якоть середньої щільності й зовсім особлива тришарова структура — "сир у сирі"!

Пліснява вноситься не в весь об'єм використовуваного молока, а лише половину. У процесі визрівання в м'якоті сиру з'являються дуже гарні прожилки благородної, блакитної цвілі, які розходяться від центру до країв головки сиру.

Найчастіше Горгонзолу використовують як десертний сир. Прекрасно поєднується з фруктами, горіхами, шоколадом.

Сир просолений гімалайською рожевою сіллю, набуває приємний квітковий аромат:

СІЛЬ ГІМАЛАЛЕЙНА, рожева  

 

Хочете відчути всю красу смаку молодої Горгонзоли? Тоді перед вживанням дайте сиру полежати за кімнатної температури приблизно 30 хвилин!

Процес приготування Горгонзоли порівняно не складний.

 

1 комплект розрахований на 8 л молока

вихід сиру 1200-1300 грамів

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сирувід 4 тижнів до 3 місяців добу
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко
Розфасовкакомплект(закваска+фермент+стартер цвілі) на 8(л) молока
Тривале зберіганнязакваску і цвіль прибрати в морозилку,фермент в холодильнику
Інформація для замовлення
  • Ціна: 29 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner