Кошик
2106 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26

РЕБЛОШОН(повний комплект для приготування)

  • В наявності

29 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
РЕБЛОШОН(повний комплект для приготування)
РЕБЛОШОН(повний комплект для приготування)В наявності
29 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26

Опис

Комплект для приготування сиру Реблошон (закваска+фермент+стартерна культура цвілі)

Реблошон-

французький сир з ніжною, вершкової м'якоттю, фруктовими нотками в ароматі та смаку і пікантною, оранжеватой кіркою.Відноситься до сирів з ,так званої "митої" кіркою.

Вживають сир по різному - деяким він більше подобається з скоринкою , а іншим тільки вершкова м'якоть, без скоринки.

Особливість приготування цього сиру полягає в промиванні скоринки розчином солі кожні 2 дні, саме завдяки цій процедурі при взаємодії з стартерами білої плісняви на поверхні сиру починають рости Колод бактерії ( Brevibacterium ) і скоринка набуває оранжеватий колір, пікантний смак і злегка липковатую консистенцію. Для більш яскравого кольору скоринки сиру в розсіл для обмивання рекомендується додавати кілька крапель натурального барвника для сирів АННАТО

Цей сир можна готувати з не пастеризованого молока!

Реблошон буває:

молодий - кірка практично біла, м'якоть ще не має вершковою текстури, структура творожистая, смак ніжніший і менш солоний. Термін визрівання такого сиру від 2 до 3 тижнів

витриманий - кірка помаранчева або червонувата, м'якоть вершкова , можливо текуча, смак і аромат більш пікантний, пряний. Термін визрівання 5-10 тижнів.

Молоко можна використовувати тільки домашнє!

комплект для приготування розрахований на 8 л молока

вихід сиру 1100-1300 грам

Характеристики

Основні
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Тривале зберігання 1 рікзакваску і цвіль прибрати в морозилку,фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сирувід 2 до 6 тижнів добу
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє, можна не пастеризоване молоко
Розфасовкакомплект(закваска+фермент+стартер) на 8(л) молока

Інформація для замовлення

  • Ціна: 29 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner