Закваска + фермент для сиру Шопський — Болгарська бринза тривалого зберігання
Шопський сир ―
Однорідний за структурою, ламкий, але не пухкий.
Виготовляється з будь-якого молока. У розсолі сир може зберігатися 1-2 місяці.
До складу пшениці входять бактерії Lactobacillus Bulgaricus , тобто бактерії болгарської йогуртової культури, що надають сиру особливого, неповторного смаку.
Lactobacillus Bulgaricus -
запобігає розвитку в організмі шкідливої мікрофлори,
відновлює сили у разі розумової та фізичної втоми,
перешкоджає розвитку атеросклерозу.
Перед вживанням Шопський сир можна знепилити вимоч у чистій воді.
Приготувати цей вид сиру в домашніх умовах не становитиме жодних труднощів навіть сироробу-новичку!
Хочете здивувати гостей Шопським салатом із натуральним Шопським сиром? — рецепт салату ми так само обов'язково прийдемо на Вашу електронну пошту, разом із рецептом цього рідкісного сьогодні Болгарського сиру.
Комплект розрахований на 10 л. молока, але можна ділити навпіл.
Вихід сиру 1200-1400 г.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Розфасовка | комплект(фермент+закваска) на 10(л) молока |
- Ціна: 22 ₴/упаковка