Закваска+фермент для сиру ТОРНЕГУС-
Торнегус -
справжній сирний шедевр британського сировара Френсіса Джеймса Олдріджа!
Має вершковий , тонкий насичений смак, дуже приємний аромат приправ , м'яти і корочку абрикосового кольору з присмаком "колод" - все це завдяки особливостям виготовлення цього сиру , які легко доступні в домашніх умовах, а так само особливому розсолу на білому вині , яким обтирається скоринка сиру.
Приготувати цей сир зможе і новачок , а от смак і аромат Торнегуса не залишить байдужим навіть досвідченого сировара - гурмана!
Приправи для обробки скоринки сиру Торнегус:
М'ЯТА перцева, сушена
ПРЯНІ ТРАВИ
Залежно від терміну витримки Торнегус дуже виходить різний по текстурі і смаку. Якщо врахувати, що через 4 тижні дозрівання Ви отримаєте досить таки вишуканий сир - стає зрозумілим, наскільки він зручний для сироробного творчості.
М'якоть сиру щільна , однорідна , може бути з невеликими отворами.
Кірка натуральна і на етапі визрівання никакими покриттями не покривається. Визрів сир можна покласти в пакет для визрівання під уникнення зайвого підсихання.
У приготуванні ніяких складностей немає , але знадобиться хороша форма з поршнем і гніт великої ваги.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 1100-1200г.
Термін визрівання 1 - 3 місяці.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка