Закваска +фермент для сиру СЕН-НЕКТЕР
Сен-Нектер -
французький напівтвердий сир із регіону Овернь (центральна Франція). Тут його виробляють принаймні з XVII століття.
Сорт названий на честь марша Адрі де Сенектера, який вперше підніс Людовику XIV цей сир. Маршал де Сенектер також допоміг популяризувати такий сорт сиру, як-от Канталь (дивіться у цій же категорії товарів)
Сен-Нектер покритий сірою або коричневою скоринкою із запахом вівса...
Цей сорт належить до категорії напівтвердих сирів — м'якоть м'яковата, кремового кольору з невеликими круглими оченятами.
Цей сир вирізняється шовковистою текстурою, легкою кислинкою й дуже приємним смаком! Багато хто вловлює схожість у смаку Сен - Нектера та сиру Морбі (дивіться у цій же категорії товарів)
Класично Сен-Нектер виготовляють у формі диска великого діаметра та маленької висоти — не більш ніж 10 см. Якщо головка сиру буде невеликою, то потрібно враховувати, що висота має бути не більш ніж 5 см
Особлива технологія приготування цього сиру робить його дуже особливим і незабутнім!
Процес виготовлення не складний, тож настійно рекомендуємо зварити цей рідкісний вид сиру в домашніх умовах.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 1100-1200г.
Термін визрівання 1-6 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
- Ціна: 27 ₴/упаковка