Кошик
2164 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
ORIGINALLY

Закваска +фермент для сиру СЕН-НЕКТЕР

27 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска +фермент для сиру СЕН-НЕКТЕР
Закваска +фермент для сиру СЕН-НЕКТЕРГотово до відправки
27 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру СЕН-НЕКТЕР

Сен-Нектер -

французький напівтвердий сир із регіону Овернь (центральна Франція). Тут його виробляють принаймні з XVII століття.

Сорт названий на честь марша Адрі де Сенектера, який вперше підніс Людовику XIV цей сир. Маршал де Сенектер також допоміг популяризувати такий сорт сиру, як-от Канталь (дивіться у цій же категорії товарів)

Сен-Нектер покритий сірою або коричневою скоринкою із запахом вівса...

Цей сорт належить до категорії напівтвердих сирів — м'якоть м'яковата, кремового кольору з невеликими круглими оченятами.

Цей сир вирізняється шовковистою текстурою, легкою кислинкою й дуже приємним смаком! Багато хто вловлює схожість у смаку Сен - Нектера та сиру Морбі (дивіться у цій же категорії товарів)

Класично Сен-Нектер виготовляють у формі диска великого діаметра та маленької висоти — не більш ніж 10 см. Якщо головка сиру буде невеликою, то потрібно враховувати, що висота має бути не більш ніж 5 см

 

Особлива технологія приготування цього сиру робить його дуже особливим і незабутнім!

Процес виготовлення не складний, тож настійно рекомендуємо зварити цей рідкісний вид сиру в домашніх умовах.

 

1 комплект розрахований на 10-12 л молока.

Вихід сиру 1100-1200г.

Термін визрівання 1-6 місяців.

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля твердого сиру
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє молоко
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Розфасовка1 комплект на 10-12(л) молока
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner