"НІЖ-лопатка" прямий, для розрізання сирного згустку
На численні прохання наших покупців!
Загальна довжина — 42 см
Довжина до ручки — 30 см
Довжина ручки — 12 см
Ширина "ножа" — 3-4 см
Товщина сталі — 1 мм
Під час варіння сиру з 10-12 л молока багато хто стикається з проблемою — як рівно та до дна розрізати сирий згусток у високій каструлі? Довжини звичайного ножа для цього явно не досить...
А якість початкового розрізання згустка має велике значення для якості готового сирного зерна.
Довжина: "ножа" дає змогу розрізати згусток у 12 л, 15 л, 20 л каструлі!
Достатня ширина "ножа" дає можливість перемішувати згусток під час розрізання.
Є також сиророби, що дотримуються такого правила, що — не можна різати ножем молоко (у будь-якому вигляді) -
"НІЖ-лопатка" розв'язує й цю проблему. Він не має гострого краю! Водночас товщина лопатки дає змогу отримати гладкий, чіткий зріз.
+ "НІЖ-лопатка" не дряпає дно каструлі.
Виготовлений із харчової сталі та пластику — високої якості!
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Розрізання сирного згустку | так |
Перемішування при розрізування згустку | так |
Перемішування при нагріванні сирного зерна | ні! |
- Ціна: 128 ₴