Сухе молоко (вершки) тм ROSHEN. Жирність 26%
Сухе молоко найвищої якості, з усього опробованного нами!
У своєму складі НЕ МІСТИТЬ продуктів НЕ молочного та рослинного походження !
Виробляється зі свіжого, пастеризованого, коров'ячого молока розпилювальний методом у потоці гарячого повітря. Саме цей метод дає найбільш високі якісні характеристики готового продукту. Тому сухе молоко тм ROSHEN зберігає максимум корисних властивостей свіжого , пастеризованого молока.
Пропорція для отримання -
молока стандартної жирності : 100г на 1л води
вершків : 100гр на 0,1 - 0,3 л води
Після змішування з водою не рекомендується використовувати відразу - дайте білків молока набрякнути.
Приємний аромат, висока жирність, кремовий колір і чудові смакові якості - відмінні особливості сухого молока тм ROSHEN.
Сухе молоко знадобиться Вам для приготування молочного шоколаду.
Як правильно розводити сухе молоко?
Якщо ви хочете отримати звичайне молока з жирністю 2,6%, то візьміть 100г сухого молока і 1л кип'яченої води, охолола до температури 38-40*С. Спочатку налийте в сухе молоко 250мл води і перемішайте до однорідного стану. Коли грудочок не залишиться можна виливати весь об'єм води. Тепер дайте постояти 15-20хв. Використовувати відновлене молоко відразу не рекомендуються, адже білки, що містяться в молоці, повинні розбухнути – це усуне водянистий присмак і молоко досягне необхідної щільності. Настоявшееся розведене молоко можна використовувати так само, як і звичайне – кип'ятити, варити каші, додавати в напої.
Якщо хочете отримати велику жирність продукту, використовуйте інші пропорції.
Наприклад, для отримання вершків з жирністю 26% - 100г сухого молока потрібно розчинити у 100мл води.
Завдяки своєму довгому терміну зберігання і невибагливості якісне сухе молоко - незамінне для господині.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Roshen |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Жирність | 26 % |
- Ціна: 39 ₴/100 г