КАТИК - дуже смачний і корисний йогурт, який можна приготувати за 4 рецептами.
Способи приготування Катика - одна закваска і 4 способи приготування! :
1. на незбираному молоці
2. на топленому молоці
3. на топленому молоці з вершками
4. з додаванням ВИШНІ в процесі приготування
НЕ кислий , густий йогурт, з багатим мікробіологічним складом:
Streptococcus thermophilus
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium longum
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
РОЗФАСОВКА -
1 пакетик на 3л. молока легко ділиться навпіл і на три частини.
КАТИК на вишні можна використовувати для приготування смачних тортів і десертів.
Унікальні рецепти всім покупцям в електронному вигляді!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Термін зберігання | у морозилці 1 рік |
1 пакетик | на 3л молока |
- Ціна: 9 ₴