Комплект для приготування сиру БРІ (фермент + закваска + стартер цвілі Geotrichum Candidum и Penicilllium Candidum )
Сир БРІ має щільнішу структуру, ніж КАМАМБЕР, його м'якоть не текчат.
Аромат із горіховою ноткою, смак пікантний, властивий усім сирам із цвіллю.
Чим довше визирає БРІ, тим яскравішим смаком і ароматом він матиме.
Колір м'якоті сиру залежить від безлічі чинників і може бути як кремовим, так і майже цегляного відтінку у витриманого, "старого" БРІ.
Біла благородна цвіль не має об'єму та є тільки зовні сиру.
Молоко рекомендується використовувати домашнє, пастеризоване за 6-12 год до приготування сиру.
Термін визрівання БРІ від 4 до 8 тижнів. Подальше визрівання сиру можна продовжити й на кілька місяців, якщо сир має правильний запах і зовнішній вигляд.
За 5-14 днів до готовності сир потрібно загорнути в спеціальний мікроперфорований папір, для дозрівання сирів із цвіллю.
Головка сиру БРІ не має бути в товщині понад 5 см! інакше процес визрівання піде по іншому шляху.
Комплект розрахований на 8-10 л молока
Вихід сиру 900-1200г.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент+стартер цвілі) на 8(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 29 ₴/упаковка