Шропшир-блю (закваска + стартер цвілі Penicillium Roqueforti + фермент)
Шропшир — це гордість Британії!
Сир, який можна дізнатися з першого погляду.
Готується з додаванням у молоко барвника рослинного походження АННАТО
Шропшир-блю схожий на Стилтон, але вирізняється яскраво жовтогарячим кольором м'якоті та готується з додаванням меншої кількості вершків.
Має гострий смак і сильний аромат.
Жоден шанувальник сирів із благородною, блакитною цвіллю не залишиться байдужим до цього красеня!
Цей сир має досить щільну консистенцію, навіть злегка крошливу під час тривалого визрівання.
Корка сиру — зрізається перед подаванням.
Термін визрівання Шропшир-Блю не менш ніж 2 місяці.
Розфасування — комплект на 10 л молока.
Вихід сиру — 1000-1200г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент+стартер цвілі) 10(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 33 ₴/упаковка