Баварія Блю (повний комплект для приготування: фермент, закваска, стартери плісняви Geotrichum Candidum + Penicillium Candidum і Penicillium Roqueforti)
Баварія Блю — унікальний сир з "подвійною" благородною цвіллю і м'якою, вершковою м'якоттю!
Зовні сир покритий білою цвіллю, тоді як всередині має прожилки блакитної цвілі...
Завдяки додаванню вершків до молока Баварія Блю вирізняється ніжною вершковою структурою.
Цей сир може викликати захоплення в шанувальника сирів із цвіллю!
Обидві культури гармонійно поєднуються й надають сиру специфічну пряність.
У приготуванні сир дуже примхливий! Блакитна цвіль може взагалі не прорости... Але її смак Ви в будь-якому разі відчуєте...
Використовуємо тільки домашнє молоко! пастеризоване за 4-12 год до приготування + за технологією потрібно додати вершки, але це не обов'язково. Цілком досить жирного, домашнього молока.
Для виготовлення Баварії Блю Вам знадобиться пульверизатор маленького об'єму (для нанесення на сир суспензії 2-ух компонентної білої плісняви):
Наприкінці процесу визрівання сир потрібно загорнути в папір для дозрівання сирів із цвіллю:
Подають сир до солодких, білих вин, фруктів.
Оригінальний делікатес — персики запечені з Баварією Блю.
Перед вживанням рекомендується дістати сир із холодильника хоча б на 30 хвилин.
Розфасування:
комплект на 8-10 л молока, з двома стартерами плісняви — 2-компонентним білим і блакитним.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє, пастеризоване молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент+стартери цвілі) на 8(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 33 ₴/упаковка