Кошик
2153 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
ЭЛИТ

Закваска +фермент для сиру ПАРМЕЗАН

27 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска +фермент для сиру ПАРМЕЗАН
Закваска +фермент для сиру ПАРМЕЗАНВ наявності
27 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру Пармезан

Пармезан -

Оригінальна назва Парміджано-Реджано — найпопулярніший і всесвітньо відомий сорт твердого сиру тривалого дозрівання.

Його ще називають сиром восьми століть, тому що рецептура, створена за деякими доказами, італійськими ченці 1200 року, ось уже 800 років зберігається незмінною й передається сироварами з покоління в покоління.

Текстура ламка, сир із нерівним зрізом, кришиться під час відколювання.

Смак молодого Пармезану — ніжний, з пікантним посмаком.

А витриманий сир має дуже яскравий, пряний, гострий смак.

Пармезан вживається як самостійна страва або використовується як добавка до пасти, піци, супів і салатів, його також їдять із бальзамічним оцтом.

 

Термін визрівання Пармезана не менш ніж 6 місяців.

Для новачка в сироварні — цей сир не підійде!

Так само потрібна потужна форма, що витримує гасіння дуже великої ваги, з гарним поршнем.

Для приготування Пармезану з молока потрібно зняти "вершок"! (з нього можна приготувати Біосметану або Маскарпоні...)

 

Комплект розрахований на 10-12 л молока.

Вихід сиру 900-1100 г

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціїготується з домашнього молока знежиреного
Розфасовкакомплект(закваска+фермент) на 10-12(л)
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner