Закваска +фермент для сиру Пармезан
Пармезан -
Оригінальна назва Парміджано-Реджано — найпопулярніший і всесвітньо відомий сорт твердого сиру тривалого дозрівання.
Його ще називають сиром восьми століть, тому що рецептура, створена за деякими доказами, італійськими ченці 1200 року, ось уже 800 років зберігається незмінною й передається сироварами з покоління в покоління.
Текстура ламка, сир із нерівним зрізом, кришиться під час відколювання.
Смак молодого Пармезану — ніжний, з пікантним посмаком.
А витриманий сир має дуже яскравий, пряний, гострий смак.
Пармезан вживається як самостійна страва або використовується як добавка до пасти, піци, супів і салатів, його також їдять із бальзамічним оцтом.
Термін визрівання Пармезана не менш ніж 6 місяців.
Для новачка в сироварні — цей сир не підійде!
Так само потрібна потужна форма, що витримує гасіння дуже великої ваги, з гарним поршнем.
Для приготування Пармезану з молока потрібно зняти "вершок"! (з нього можна приготувати Біосметану або Маскарпоні...)
Комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 900-1100 г
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | готується з домашнього молока знежиреного |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 10-12(л) |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка