Закваска +фермент для сиру Пошехонський —
Пошехонський сир
має найпористішу, найкращу структуру на зрізі. Не очі, а саме так звану, непористість "від зерна", через особливості приготування й пресування.
За смаком сир вершковий, не гострий, помірно пікантний і тому дуже подобається деткам!
У приготуванні жодних складнощів немає!
1 комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 1100-1300г.
Термін визрівання 18-20 діб
Рекомендуємо придбати для приготування Пошехонської сиру, спеціальні пакети для визрівання твердих сирів (див. у "Спопутних товарах")
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | від 18 діб добу |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
- Ціна: 27 ₴/упаковка