Кошик
2203 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо. Мобільний зв'язок не стабільний. До 13год телефон вимкнений! По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
НЕ сложно!

Закваска +фермент для сиру КАЧОТТА

27 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска +фермент для сиру КАЧОТТА
Закваска +фермент для сиру КАЧОТТАВ наявності
27 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру Качотта

сир Качота можна сміливо назвати унікальним!

А все тому, що ніхто не скаже Вам, який він...

М'який, твердий, вершковий, гострий, з горіхами, оливками, перцем горошком, паприкою, зі спеціями, копчений, у винній, пивній або кавовій "скоринці", молодий (через 5 днів) і зрілий (через 2 місяці), в оболонці або з натуральною скоринкою... — все це Качотта!

 

Приправи, які Ви можете застосувати:

ПАПРИКА червона, різана  

КУНЖУТ чорний  

ПАЖИТНИК насіння  

ПРЯНІ ТРАВИ  

М'ЯТА перцева, сушена...

https://заквасочка.com.ua/ua/g84535048-pripravy-dlya-syrov

Описати смак цього сиру неможливо — Ви самі створите його.

Структура в нього пластична, досить м'яка, поки сир молодий. Складнощів у приготуванні немає.

Рекомендуємо сироробам-початківцям знайомитися з твердими сирами саме з Какотти! Вам навіть не знадобиться пресувати сир!

Якщо Ви задумали додати до сиру якийсь інгредієнт, навіть найоригінальніший — готуйте Какотту! Цей сир, як про нього кажуть, все стерпить... і буде дуже смачний із будь-якою добавкою.

Сміливо експериментуйте та створіть свій, неповторний Качота своїми руками!

Зверніть увагу — КАЧОТТУ  з паприкою, томатами, оливками — не рекомендується витримувати понад 14 днів.

 

Сир частіше готують не великими головками — зазвичай приблизно 500-600г, до 1 кг.

 

1 комплект розрахований на 10-12 л молока, і з нього у Вас вийде відразу 2 головки сиру — можете приготувати їх із різними добавками або без добавок, але з різними термінами визування...

Визирає сир від 5 днів до 2 місяців

 

Види сиру КАЧОТТУ випробувані нашими покупцями:

- з кавовою скоринкою (сир після обсихання тримають по кілька годин у міцно завареній натуральній каві)

- з пивною скоринкою (після обшиття витримка по кілька годин у темному або світлому пиві)

- з винною скоринкою (тот же спосіб дій)

- з маслинами або оливками (цілі або різані без кісточок — перемішують із сирним зерном перед викладанням у форму)

- з паприкою (тот же спосіб дій)

- із сушеними томатами (тот же спосіб дій)

- з різними горіхами ( волоські, фісташки, фундук...)

- з різними спеціями та травами

— зі всілякою свіжою зеленню (базилік, реган, кінза, петрушка, кріп-обдати окропом, нарізати, підсушити добу та перемішати із сирним зерном перед викладанням у форму. Такий сир має визрівати не більш ніж 7-10 днів)

Експериментуйте із задоволенням!

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє молоко
Розфасовка1 комплект на 10-12(л) молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner