Закваска +фермент для сиру Качотта
сир Качота можна сміливо назвати унікальним!
А все тому, що ніхто не скаже Вам, який він...
М'який, твердий, вершковий, гострий, з горіхами, оливками, перцем горошком, паприкою, зі спеціями, копчений, у винній, пивній або кавовій "скоринці", молодий (через 5 днів) і зрілий (через 2 місяці), в оболонці або з натуральною скоринкою... — все це Качотта!
Приправи, які Ви можете застосувати:
ПАПРИКА червона, різана
КУНЖУТ чорний
ПАЖИТНИК насіння
ПРЯНІ ТРАВИ
М'ЯТА перцева, сушена...
https://заквасочка.com.ua/ua/g84535048-pripravy-dlya-syrov
Описати смак цього сиру неможливо — Ви самі створите його.
Структура в нього пластична, досить м'яка, поки сир молодий. Складнощів у приготуванні немає.
Рекомендуємо сироробам-початківцям знайомитися з твердими сирами саме з Какотти! Вам навіть не знадобиться пресувати сир!
Якщо Ви задумали додати до сиру якийсь інгредієнт, навіть найоригінальніший — готуйте Какотту! Цей сир, як про нього кажуть, все стерпить... і буде дуже смачний із будь-якою добавкою.
Сміливо експериментуйте та створіть свій, неповторний Качота своїми руками!
Зверніть увагу — КАЧОТТУ з паприкою, томатами, оливками — не рекомендується витримувати понад 14 днів.
Сир частіше готують не великими головками — зазвичай приблизно 500-600г, до 1 кг.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока, і з нього у Вас вийде відразу 2 головки сиру — можете приготувати їх із різними добавками або без добавок, але з різними термінами визування...
Визирає сир від 5 днів до 2 місяців
Види сиру КАЧОТТУ випробувані нашими покупцями:
- з кавовою скоринкою (сир після обсихання тримають по кілька годин у міцно завареній натуральній каві)
- з пивною скоринкою (після обшиття витримка по кілька годин у темному або світлому пиві)
- з винною скоринкою (тот же спосіб дій)
- з маслинами або оливками (цілі або різані без кісточок — перемішують із сирним зерном перед викладанням у форму)
- з паприкою (тот же спосіб дій)
- із сушеними томатами (тот же спосіб дій)
- з різними горіхами ( волоські, фісташки, фундук...)
- з різними спеціями та травами
— зі всілякою свіжою зеленню (базилік, реган, кінза, петрушка, кріп-обдати окропом, нарізати, підсушити добу та перемішати із сирним зерном перед викладанням у форму. Такий сир має визрівати не більш ніж 7-10 днів)
Експериментуйте із задоволенням!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка