Кошик
2167 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Новинка

Закваска +фермент для сиру ПРОВОЛОНЕ

27 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска +фермент для сиру ПРОВОЛОНЕ
Закваска +фермент для сиру ПРОВОЛОНЕГотово до відправки
27 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру ПРОВОЛОНЕ-

Проволоне -

твердий нежирний італійський сир із коров'ячого молока.

Батьківщина Проволоне — південний італійський регіон Базиліка, де він випускається з кінця XIX століття.

Сир Проволоне, як і Качокавалло (у принципі це той самий сир тільки різної форми та розміру), належить до родини сирів «Паста Філата», що означає витягнутий згусток, але, на відміну від сирів цього типу, готовий сир обсушується і визріває в натуральній корці.

Молодий Проволоне широко відомий як сир для бутербродів і сендвічів, а на смак схожий на Сулугуні.

Злий Проволоне більше схожий на Пармезан і чудово замінює його в тертому вигляді.

Дроту може мати різну форму — кулі, циліндри, поліна, груші... Деякі виробники випускають сир різних химерних форм — у формі тварин або статуеток.

Під час виготовлення Дроту в домашніх умовах Ви можете надати йому форму на свій вибір або  скористатися будь-якою формою для сиру.

Головки сиру можуть бути дуже різними за вагою від 800 грамів до 5-7 кг і, уявіть — навіть приблизно 100 кг!

 

У разі дозрівання сир набуває жовтого кольору, покривається олійною золотистою скоринкою й кардинально змінює смак і аромат.

Є кілька різновидів сиру Проволоне:

солодкий сир або рrovolone dolce — зазвичай продукт подають як десерт або легкий аперитив, використовують для приготування сендвічів. Щоб спробувати такий сир, витримка має бути в межах 3-4 тижнів.

солоне Проволоне рrovolone piccante — найчастіше використовують як альтернативу сиру Пармезан. Він має гострий і маслянистий смак, прекрасно підходить для закусок, його можна натирати та додавати під час приготування піци, салатів або супів. Сир добре плавиться, тому використовується для запечених страв, наприклад, булочок із начинкою або лазаньї.

копчений сир Проволоне або рrovolone affumate — має надзвичайну популярність і любов самих жителів Італії.

 

1 комплект розрахований на 10 л молока.

Вихід сиру 900-1000 г.

Термін визрівання 1-24 місяці.

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля твердого сиру
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє молоко
Розфасовкакомплект(фермент+закваска)на 10(л) молока
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner