Закваска +фермент для сиру Банон
Банон —
М'який французький сир із козячого молока.Ні можна готувати цей оригінальний сир із коров'ячого та овечого молока.
Банон має тисячолітню традицію виготовлення! Він був відомий ще за часів Давнього Риму.
Банон відразу привертає до себе увагу та виділяється на тлі інших сирів завдяки незвичайному зовнішньому вигляду.
Головка сиру має бути діаметром не більш ніж 10 см, завтовшки приблизно 3 см і вагою в межах 150 г.
Для приготування цього сиру Вам знадобляться маленькі формочки:
Листя каштана, клена або винограду, у які завернуть сир, віддають йому свої таніни й ефірні олії, зберігають вологість сиру та розвивають його неповторний смак і аромат.
Банон добре поєднується зі свіжими та піченими фруктами, ягодами, конфітюрами та свіжоспеченим хлібом...вінами та наливками.
М'якоть сиру дуже ніжна та м'яка, її навіть можна їсти ложкою на певному етапі визрівання.
Корочка зазвичай сухіша та має колір від кремового до коричневого, можлива наявність нальоту цвілі. Якщо вона Вас бентежить — можна її змивати коньяком або бренді.
Сир приготувати дуже легко! Жодних складнощів не виникне навіть у новачка.
Молодий сир Ви отримаєте вже за 2 тижні.
Для зрілого потрібно буде запастися терпінням на 2 місяці.
Чим довше Банон визирає, тим гостріше стає.
Комплект розрахований на 10 л. молока, але можна ділити навпіл.
Вихід сиру 1200-1400 г.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Розфасовка | комплект(фермент+закваска) на 10(л) молока |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
- Ціна: 22 ₴/упаковка