Кошик
2167 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Новинка

Закваска +фермент для сиру БАНОН

22 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска +фермент для сиру БАНОН
Закваска +фермент для сиру БАНОНГотово до відправки
22 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру Банон

 

Банон —

М'який французький сир із козячого молока.Ні можна готувати цей оригінальний сир із коров'ячого та овечого молока.

Банон має тисячолітню традицію виготовлення! Він був відомий ще за часів Давнього Риму.

Банон відразу привертає до себе увагу та виділяється на тлі інших сирів завдяки незвичайному зовнішньому вигляду.

Головка сиру має бути діаметром не більш ніж 10 см, завтовшки приблизно 3 см і вагою в межах 150 г.   

Для приготування цього сиру Вам знадобляться маленькі формочки:            

Листя каштана, клена або винограду, у які завернуть сир, віддають йому свої таніни й ефірні олії, зберігають вологість сиру та розвивають його неповторний смак і аромат.

Банон добре поєднується зі свіжими та піченими фруктами, ягодами, конфітюрами та свіжоспеченим хлібом...вінами та наливками.

М'якоть сиру дуже ніжна та м'яка, її навіть можна їсти ложкою на певному етапі визрівання.

Корочка зазвичай сухіша та має колір від кремового до коричневого, можлива наявність нальоту цвілі. Якщо вона Вас бентежить — можна її змивати коньяком або бренді.

Сир приготувати дуже легко! Жодних складнощів не виникне навіть у новачка.

Молодий сир Ви отримаєте вже за 2 тижні.

Для зрілого потрібно буде запастися терпінням на 2 місяці.

Чим довше Банон визирає, тим гостріше стає.

 

Комплект розрахований на 10 л. молока, але можна ділити навпіл.

Вихід сиру 1200-1400 г.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Розфасовкакомплект(фермент+закваска) на 10(л) молока
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Інформація для замовлення
  • Ціна: 22 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner