Фотогалерея - Основний розділ
До всіх фотографій- ЛІМБУРГЕР- від Руслана
- РАДАМЕР - Тетяни. Визрівав чітко по технології,результат-дуже красивий,гладкий зріз з "вічками".
- ГОРГОНЗОЛА ДОЛЬЧЕ - визрівав майже 3 місяці
- БЕЛПЕР КНОЛЬ молодий - визрівав 8 днів.
- МАРМУРОВИЙ сир - визрівав трохи більше місяця,покритий латексом.
- КАЧОТТА - визрівав 2 тижні.
- РОКФОР - від Галини - "сир олія,дуже смачний".
- МУРСІЯ al vino - від Галини. Перше фото-козяче молоко, друге фото-коров'яче молоко. Чекаємо фото в розрізі...
- ЕММЕНТАЛЬ-від Валерія, визрівав 6 місяців.
- ВАЛАНСЕ - від Ірини
- КРОТТИН-от Леонида.
- МААСДАМ - від Наталії.Наш улюбленець!!!
- КАЧОТТА и ГАУДА- от Леонида.
- Сирні шедеври-від Віти (з козячого молочка)
- ПОШЕХОНСЬКИЙ-вершковий смак, пластична консистенція.
- МААСДАМ-от Тамары.Вызревал 7недель.Супер сыр!!!
- МААСДАМ , РЕБЛОШОН , БАВРИЯ , ХАЛЛУМІ-сирна тарілка" від Світлани.
- МУАН - від Юлії. Нарізаний на жироли.
- КАМАМБЕР - від Олени
- БУЛЕТ д"АВЕН - від Олени. Краса!!!
- МОРБ'Є з золою - від Світлани. Визрівав 4 місяці.