Фотогалерея - Сири "від Світлани"-приготування, фото "живі"
До всіх фотографій- ДОР БЛЮ - визрівав 4 тижні.
- КАЧОТТА - визрівала 3 тижні.
- КАЧОТТА з гуньбою і калінджі. Визрівала 2 місяці.
- БРИ и КАЧОТТА- вызревали 1 месяц
- ДОР БЛЮ-обсолен рожевої гімалайської сіллю. Визрівав 1 місяць.
- ХАЛЛУМІ з м'ятою-від Світлани.Дуже смачний і легкий сир!
- МААСДАМ -визрівав 40 днів.
- ДОМАШНІЙ сир - скоро у продажу.Вже випробуваний - дуже смачний і ароматний! +швидко визріває!
- ДОМАШНИЙ сыр - скоро в продаже.Уже опробован - очень вкусный и ароматный! +быстро вызревает!
- ФЕТА - маринувалася 7 днів в сироватці зі спеціями і оливковою олією.
- ФЕТА - маринувалася 7 днів в сироватці зі спеціями і оливковою олією.
- ПОШЕХОНСЬКИЙ-вершковий смак, пластична консистенція.
- МАРМУРОВИЙ сир-красивий і дуже смачний!
- МАРМУРОВИЙ сир-красивий і дуже смачний!
- Сир мармуровий обсушивается на дренажному килимку
- Сир мармуровий просолюється в розсолі
- КАМАМБЕР - визрівав 4 тижні.Смак просто чарівний!Вершковий,з легким ароматом грибочків...
- Радамер - визрівав 30суток,без дотримання температурного режиму.Тому "вічка" сформувалися,але збільшилися слабо.Дуже смачний!Гострий,з солодкуватим,горіховим присмаком...
- Майбутня ГОРГОНЗОЛА ДОЛЬЧЕ,з блакитною цвіллю. Самопрессование у формі.
- ГОРГОНЗОЛА ДОЛЬЧЕ-визрівання в пластиковій ємності.Буде готова на початку листопада!
- ГОРГОНЗОЛА ДОЛЬЧЕ вже простромлена.Через кілька днів з'явиться блакитна цвіль.