Фотогалерея - Як упакувати сир в пакет для визрівання
До всіх фотографій
Сир дозріває в ідеальних умовах - не пересихає,не вбирає сторонні запахи.Вам тільки потрібно перевертати його раз у 2-3дні.
Зріжте зайвий край пакета.
Максимально видаліть залишився в "хвостику" повітря і герметично закрийте пакет
Пакет щільно "обхопить" сир і витіснить повітря
Тримайте край пакета так,щоб повітрю був вихід! І занурте у воду на 2 секунди-якщо тримати довше ,то пакет занадто стянется і Ви не зможете його зав'язати
В высокой кастрюле нагрейте воду до 85-87*С
Закладаємо в пакет.На руку одягніть щільну рукавичку!
Сир ретельно обсушуємо! Знадобиться мотузочок або пластиковий фіксатор.
