Сири домашнього виробництва.
Почнемо з того, що після першого ж приготування домашнього сиру, будь-якого виду, Ви більше ніколи не захочете купити такий сир в магазині!
А якщо і купите, за звичкою, то спробувавши відразу зрозумієте, що потрібно терміново замовити закваски для сиру з запасом!
Незалежно від національності та віросповідання, люди, які займалися сироробством, вважали, що цей харчовий продукт надає сили та зміцнює організм. І зовсім недавно сир не лише їли, а й використовували для лікування. Унікальний продукт надзвичайно корисний для дорослих та дітей. Головна перевага сиру в тому, що він містить кальцій, молочний жир та білки, які легко засвоюються організмом і миттєво дають людині велику кількість енергії. Молочні жири у великій кількості містять корисні вітаміни та органічні сполуки, які необхідні для нормальної роботи внутрішніх органів, шкіри та нервової системи. А про користь молочного, легкозасвоюваного білка, знають навіть діти. Ну і звичайно ж домашній сир, виготовлений з домашнього молока, це просто скарбниця кальцію та інших мікроелементів, які організм засвоює без особливих зусиль і повною мірою.
Ми з задоволенням допоможемо Вам приготувати в домашніх умовах, найпоширеніші види сирів на будь-який смак! І завдяки нашим закваскам, знайти упевненість в тому, що приготувати будь який сир вдома зовсім не складно!
- Приготування Молодих сирів (Бринза, Адигейський, Осетинський, Моцарелла молода)Найпростіші сири, на одному ферменті без заквасок, з сирого молока. Це те, з чого потрібно починати своє знайомство з сироварінням!Повна версія статті