Молокозгортаючий фермент
РЕНІН — мікробіальна протеаза
Молокозгортаючий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і сиру кислотно-сичужним способом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження!
Активність 1:50000
Фермент являє собою рідину або порошок коричневого кольору, з типовим, не різким запахом ферментації.
Фермент виробляється шляхом контрольованої ферментації з використанням, генетично не зміненої, культури грибів Rhizomucormiehei (колишня назва Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент – протеазу.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ :
- Економічна альтернатива хімозину або сичужному ферменту;
- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші показники аналогічні з хімозином або телячим сичужним ферментом;
- Наш фермент, на відміну від звичайного хімозина мікробіологічного синтезу, отримано з генетично не змінених мікроорганізмів;
– Протягом усього терміну придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто Вам гарантовано стабільний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту, і сьогодні, і через пів року;
- На відміну від сичужного ферменту та хімозину, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка та власне ваги готового продукту;
- Наш мікробіальний РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким терміном визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не надасть сиру гіркоту, навіть якщо Ваш сирний витвір буде визрівати 2 роки!
При використанні нашого високоякісного молокозгортаючого ферменту ― РЕНІН, отримуються сири найвищої якості з максимальним виходом продукту!
У наших комплектах для приготування всіх видів сирів, фермент розфасований у сухому вигляді.
Завжди є фермент як в рідкому, так і в сухому вигляді в різних фасуваннях:
https://заквасочка.com.ua/g4766784-molokosvyortyvayuschij-ferment-reninzhidkijsuhoj
- Приготування Молодих сирів (Бринза, Адигейський, Осетинський, Моцарелла молода)Найпростіші сири, на одному ферменті без заквасок, з сирого молока. Це те, з чого потрібно починати своє знайомство з сироварінням!Повна версія статті