Ліпаза ТЕЛЯЧА
Пропонуємо новий, в нашому асортименті, продукт - ліпазу телячу.
Як завжди - найвищої якості!
Теляча ліпаза -
ліполітичний фермент, який виділяється з під'язикової залози у телят.
Теляча ліпаза створює тонкий, ніжний, дуже приємний смак, вершковий аромат і легку пряність.
Не містить рекомбінантного ферменту ДНК, отриманого генною інженерією.
Переваги використання ліпази:
- збагачення аромату новими, характерними нотами
- більш яскравий і стійкий аромат
- скорочення часу дозрівання сиру
Домашнє молоко самодостатньо по своїм смаковим якостям і отже сири з нього виготовлені. А якщо Ви все таки хочете підсилити смак сирів або отримати яскраві, пряні ноти на більш ранніх етапах визрівання - тоді додавайте ліпазу.
Детальніше: https://xn--80aaagxtc5a0a5d.com.ua/p1237942771-lipaza-telyonka-100.html