Комплект для приготування сиру Булєт д"Авен
(закваска + фемент + стартери цвілі) !приправ у комплекті немає!
Булєт д"Авен
це пікантний французький сир, який відразу запам'ятовується не тільки своїм дуже незвичайним зовнішнім виглядом, але й неповторним смаковим букетом. Це один із тих сирів, спробувавши які, складно залишатися байдужим — ви або закохаєтеся в нього, або станете затятим противником таких ласощів.
Свіжий Булєт д'Авен, який найчастіше продається у своєму рідному регіоні (а це околиці села Авен поблизу кордону Франції та Бельгії), має м'яку текстуру, пікантний смак і виразний аромат естрагону та гвоздики — вельми незвичайне поєднання прянощів у сироделі.
Витриманий же сир набагато більш складений для сприйняття, але гурмани його обов'язково оцінять: текстура ущільнюється, аромат стає неоднозначним (примішуються нотки елю та грибів).
Яскраво-жовтогаряча скоринка сиру Булєт д'Авен досягається завдяки покриттю його шаром паприки. У деяких випадках використовують не солодку паприку, а перець чилі.
ПАПРИКА мелена
Сир просолений гімалайською рожевою сіллю, набуває приємного квіткового аромату: Докладніше: https://xn--80aaagxtc5a0a5d.com.ua/p46592402-dor-blyupolnyj-komplekt.html
СІЛЬ ГІМАЛАЛЕЙНА, рожева
Булєт д'Авен не заведено додавати в якісь страви: його вживають самостійно в поєднанні з червоним вином або джином.
Завдяки своєму "епатажному" зовнішньому вигляду Булєт д'Авен стане справжньою перлиною сирної тарілки.
Сир можна готувати молодої ― від 7 діб визрівання — на ньому можуть з'явитися тільки "сліди" цвілі, м'якоть буде м'яка, злегка пухка. Або витриманий до 3 місяців!
Комплект розрахований на 8 л молока
Вихід сиру приблизно 1000-1200 грамів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Основні атрибути | |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати молоко кіз, харчуються зеленим кормом |
Тривале зберігання 1 рік | закваску прибрати в морозилку,фермент і стартер залишити в холодильнику |
Термін визрівання | від 3 днів до 5 тижнів |
Розфасовка | Комплект(закваска+фермент+стартер) на 8(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 29 ₴/упаковка