Основний розділ
- Приготування Молодих сирів (Бринза, Адигейський, Осетинський, Моцарелла молода)Найпростіші сири, на одному ферменті без заквасок, з сирого молока. Це те, з чого потрібно починати своє знайомство з сироварінням!Повна версія статті
- Пастеризація молока в домашніх умовахЯк правильно пастеризувати молоко в домашніх умовахПовна версія статті
- Ферментація молока при виготовленні сирів.Як відбувається цей, найважливіший в приготуванні сирів, процес? Роль ферменту і його кількості.Повна версія статті
- Корисні домашні йогурти, кефір, ряжанка та інші кисломолочні продукти.Давайте будемо годувати себе і діток домашніми, такими корисними і необхідними для здоров'я, йогуртами, кефірами, ряжанкою, сирком...Повна версія статті